FAQ ofte stillede spørgsmål 

Her har vi besvaret nogle af de spørgsmål vi ofte får i Pilotskolen. Det er helt naturligt, at der kan være mange spørgsmål!

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål her, er du velkommen til at  kontakte via vores kontaktformular.

På vores hjemmeside har vi en quiz hvor man ved hjælp af nogle spørgsmål kan finde ud af om det er for dig.

Ja, det kan man godt. Vores forløb er online og on demand, hvilket betyder at du hvor som helst og når som helst kan begynde på en af vores forløb. Det eneste du har brug for, er en computer eller smartphone der kan gå på nettet.

Ved alle vores forløb er der en beskrivelse, hvor man kan finde information om, hvor lang tid forløbet er tilgængeligt for dig. Hvis man ønsker at forlænge tiden forløbet er tilgængeligt, kan man købe en forlængelsesperiode.

Adgang til materialet er personlig og må ikke deles med andre personer. Naturligvis må du godt vise en video til nogen, for at vise hvad man arbejder med. Det er ulovligt at optage materialet og dele det med andre hvilket også står i vores købsbetingelser. Hvis fagpersoner vil vide mere kan du henvise dem til vores viden og forløb for fagpersoner.

Ja, det kan du godt. Vi har skræddersyede forløb for de børn og voksne der har brug for specifikke behandlingstiltag udover de regulerende tiltag der ligger i co-pilot forældre forløbet. Under fanen produkter kan du finde mere information om behandlingsforløbet.

Get in touch!

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Moesgårdvej 2C, 8270 Højbjerg

  • CVR 35564721